Beståelses garanti til teoriprøven

Som den første og eneste køreskole i Nordsjælland tilbyder Gaards Køreskole sine elever beståelsesgaranti til teori prøven.

Dette gør vi alene af den grund at vi tør at stå bag vores undervisning og derfor garanterer vi at du består din teoriprøve første gang.

Skulle du mod forventning dumpe din teoriprøve, betaler Gaards Køreskole for en ny prøve.

Hvorfor giver Gaards Køreskole beståelses garanti til teoriprøven?

Vi vil gerne vise, at vi ikke selv er i tvivl om, at vi er Nordsjællands bedste køreskole. Derfor er det vigtigt, ikke mindst for dig selv og dine medtrafikanter, at du vælger den allerbedste køreskole.

Vi har de allerbedste kørelærer og med en samlet erfaring på over 30 år som kørelærer, kommer det dig til gode både i teorilokalet og i skolebilen.

Derfor kan vi – som de første og eneste – give alle vores elever beståelsesgaranti til teoriprøven.

Vores statistik siger at 98 % af vores elever består teoriprøven første gang og 90% af vores elever består den praktiske prøve første gang.

Når du starter på et af vores hold får du udleveret alt nødvendigt skriftlig materiale med beskrivelse af vores unikke beståelsesgaranti.

Så hvis du vil være sikker på at få en grundig, seriøs og top professionel undervisning, så skal du blot ringe: 49 700 500, så er du sikker på at få dit kørekort hurtigst muligt.